مهاجرت ايراني

مهاجرت به آمريكا از روش EB1

روش مهاجرتي EB-1 يكي از روشهاي قانوني و قابل دسترسي ويژه افراد با مهارتهاي فوق العاده براي اخذ گرين كارت و مهاجرت به آمريكا  در حال حاضر مي باشد و شما مي توانيد بدون شرايط سني، بدون نياز به تحصيلات، مدرك زبان و سرمايه به عنوان يك فرد ماهر و متخصص در يكي از زمينه هاي علمي، هنري، آموزشي، تجاري و ورزشي اقامت دائم امريكا را براي خود و خانواده خود دريافت نماييد.

متقاضي در اين روش ،  در عين حال كه نيازي به پيشنهاد كاري از جانب كارفرمايان آمريكايي ندارد ، ولي مي بايست مهارت شگفت انگيزي از خود در يكي از زمينه هاي علمي، هنري، آموزشي، تجاري و ورزشي به اثبات برسانند. متقاضياني كه موفق به اثبات اين امر گردند،ظرف مدت كوتاهي وارد خاك آمريكا شده و گرين كارت خود را دريافت مي نمايند. برندگان جوايز نفيس بين المللي مانند: نوبل، مدال طلاي المپيك و اسكار به راحتي مي توانند از اين روش اقدام نمايند.

شرايط قبولي براي اين نوع ويزاي بسيار سخت است و بيشتر براي افرادي است كه بتوانند ثابت كنند كه آنها جزو اندك افرادي‌ هستند كه اين نوع مهارت را دارند. قوانين مهاجرت معيارهاي خاصي‌ براي اين نوع ويزا تعريف كرده ا‌ند كه به يك خارجي‌ (غيرآمريكايي) اجازه مي دهد ثابت كند كه مهارت وي از نقطه نظر كشوري و بين المللي مورد قبول ديگران قرار مي گيرد .

 

بهترين و راحت ترين روش براي ثابت كردن اين موضوع اين است كه شما بخاطر داشتن اين مهارت خاص ، از طرف يك مركز بين المللي مورد تقدير قرار گرفته باشيد . داشتن چنين مدركي‌ كه مهارت شما را تاييد كند ، به سختي به دست مي ايد و هر كسي‌ نمي تواند چنين مدركي‌ ارائه دهد .

 

براي دريافت اطلاعات بيشتر به صفحه مهاجرت به آمريكا از روش EB1 مراجعه فرماييد.

 

 


برچسب: مهاجرت به آمريكا,مهاجرت به آمريكا,EB1 اقامت آمريكا,اقامت آمريكا مدال ورزشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۱۱:۴۵ توسط:ط.د موضوع:

مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه گذاري (ويزاي E2 )

 

يكي از گزينه هاي مناسب براي متقاضيان ايراني كه خواهان مهاجرت به آمريكا هستند مهاجرت به آمريكا از طريق ويزاي E2 مي باشد. اين ويزا براي متقاضياني كه تمايل به سرمايه گذاري در آمريكا يا خريد يك بيزينس در آمريكا هستند صادر مي شود. براي مهاجرت به آمريكا از طريق ويزاي E2 متقاضي بايد در آمريكا يك تجارت راه اندازي كند و يا به ميزان قابل توجهي در يك واحد تجاري كه در حال حاضر مشغول به فعاليت مي باشد سرمايه گذاري كند ( مالكيت بيش از 50% تجارت را بايد داشته باشد ) و در مديريت و اداره شركت به صورت فعال ايفاي نقش كند.

ويزاي سرمايه گذاري E2 تا مدت ۲ سال معتبر مي باشد و در صورت ادامه فعاليت در بيزنس خود ميتوانيد آن را ۲ سال به ۲ سال تمديد نمائيد. چنانچه در زمان اقامت خود در امريكا سرمايه ۵۰۰ هزار دلار داشته باشيد، واجد شرايط  EB-5 ( گرين كارت از طريق سرمايه گذاري ) خواهيد بود و همچنين شما و همسرتان به علاوه فرزندان زير ۲۱ سال واجد شرايط داشتن گرين كارت خواهيد بود .

بر طبق قوانين جاري كشور ايالات متحده آمريكا ويزاي سرمايه گذاري E2 تنها يك ويزا براي حضور در كشور آمريكا براي مدت 2 سال ميباشد، سرمايه گذار ميتواند در صورت اثبات موفقيت تجارت خود در مدت 2 سال مجددا اقدام به دريافت ويزاي E2 براي 2 سال ديگر نمايد.

 

مهاجرت به آمريكا از طريق ويزاي E2 به منزله دريافت اقامت موقت مي باشد كه پس از ورود به آمريكا قابليت تبديل به گرين كارت و اقامت دائم دارد . از مزاياي ويزاي E2 مي توان به مواردي مانند كوتاه بودن پروسه اخذ ويزا و امكان تمديد ويزا براي مدت زمان طولاني اشاره كرد.

 

ويزاي E2 چقدر سرمايه گذاري لازم دارد؟

مطابق نيازمندي قانون ويزاي E2 ميزان سرمايه گذاري بايستي قابل توجه باشد! اما قانون ميزان مشخصي را به عنوان مينيمم مطرح نمي كند. مطابق با اظهار نظر يكي از وكلاي مهاجرت با تجربه غير ايراني كه تجربه كار در اداره مهاجرت آمريكا را داشته است، سرمايه گذار ويزاي E2 بايستي آمادگي اين را داشته باشد كه حداقل50.000$ در يك شركت ويزاي E2 سرمايه گذاري كند. اما ميزان واقعي مورد نياز بستگي به نوع بيزينس، شرايط سرمايه گذار و تجربيات وي خواهد داشت.

ميزان قابل توجه سرمايه گذاري ويزاي E2 اينگونه تعريف مي شود كه تعهد كامل مالي سرمايه گذار را در تبديل بيزينس به يك سرمايه گذاري موفق نشان بدهد و توسط آزمون تناسب مشخص مي گردد. در آزمون تناسب ميزان سرمايه گذاري فرد را با هزينه ايجاد يك بيزينس موفق از همان نوع و يا سرمايه مورد نياز براي خريد يك بيزينس موجود مقايسه مي كنند.

 

براي دريافت اطلاعات كاملتر به صفحه مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه گذاري EB2 مراجعه فرماييد.

 


برچسب: مهاجرت به آمريكا,مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه گذاري,ويزاي E2 آمريكا,اقامت آمريكا EB2،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۱۱:۰۹ توسط:ط.د موضوع:

مهاجرت به آمريكا از طريق كار (ويزاي EB3 آمريكا)

برنامه مهاجرتي EB3 آمريكا روشي كاملا قانوني بوده و در حال حاضر يكي از بهترين روشهاي مهاجرت براي متقاضيان مهاجرت است كه شرايط سرمايه گذاري در خارج را نداشته و داراي مدرك زبان آيلتس يا تافل نيستند. پس از بررسي پرونده ، اداره مهاجرت آمريكا به متقاضيان و تمام خانواده ايشان گرين كارت دائمي  و سپس پاسپورت هميشگي اين كشور را اعطا مي كند. در اين روش كه مخفف عبارت "3 Employment Based" و بمعني ويزاي كاري مجموعه ۳ مي باشد، متقاضيان ميتوانند از طريق كار در شغلهايي كه در آمريكا با كمبود نيروي كار مواجه هستند اقامت دائم و گرين كارت آمريكا را براي خود و تمام اعضاي خانواده خود اخذ كنند. علاوه بر كم شرط بودن، سرعت بالاي روند انجام پرونده  از ديگر محاسن اين روش مي باشد؛ در اين روش صدور ويزاي نهايي فقط در حدود ۱۸ تا ۲۴ ماه به طول مي انجامد كه در مقايسه با بيشتر روشهاي مهاجرت دائمي كشورها مهاجرپذير قابل مقايسه با امريكا(مانند كانادا) به مراتب سريع تر است. مهمترين شرط مهاجرت به آمريكا از طريق  EB3 داشتن پيشنهاد كاري از يك كارفرماي آمريكايي معتبر است كه اين پيشنهاد كار بايد مورد تاييد وزارت كار و همينطور  اداره مهاجرت آمريكا باشد. براي متقاضيان هيچ شرط ديگري از جمله تحصيلات عاليه, مدرك زبان انگليسي, شرط سني, شرط مالي يا شرط سرمايه گذاري وجود ندارد.
مهمترين مدرك به منظور تشكيل پرونده مهاجرت EB3، يك پيشنهاد كاري معتبر از كارفرماي آمريكايي مي باشد. از لحاظ حقوقي، نه تنها پيشنهاد كاري مذكور بايد مورد تاييد وزارت كار آمريكا باشد بلكه كارفرماي ارايه دهنده اين پيشنهاد كاري نيز بر اساس قوانين وزارت كار بايد واجد شرايط استخدام نيروي كار خارجي باشد. يافتن كارفرمايان آمريكايي كه واجد شرايط بوده و نياز به استخدام پرسنل خارجي دارند و همينطور اخذ تاييديه وزارت كار براي اين پيشنهاد هاي كاري پروژه اي تخصصي و زمانبر بوده و نياز به همكاري گروهي چندين تيم باتجربه و متخصص در زمينه هاي اقتصاد، كاريابي و حقوقي ايالات متحده آمريكا دارد
متقاضيان پس از طي مراحلي با ويزاي اقامت دايم آمريكا (گرين كارت) وارد آمريكا مي شوند
۱- ويزاي اقامت اين نيروها در قالب برنامه EB3 صادر مي شود
۲- متقاضيان موظف هستند دست كم يك سال براي شركت مورد نظر كار كنند. اين تعهد هيچ جايگزيني ندارد بنابراين اگر شما مايل به كار در اين سطح نيستيد لطفا از ارسال ايميل خودداري كنيد.
۳- پيش بيني زماني براي انجام مراحل كار تا زمان دريافت گرين كارت بين ۱۸ تا ۲۴ ماه است هر چند به هيچ عنوان تعهدي در مورد زمان نخواهد شد.
۴- اين برنامه با همكاري يكي از معتبرترين مجموعه هاي حقوقي كانادايي آمريكايي انجام مي شود هر چند طرف قرارداد شما شركت كانادايي كنپارس خواهد بود.
۵- داشتن تحصيلات، سابقه كار و دانش زبان در اين مرحله شرط نيست هر چند كنپارس اولويت عقد قرارداد را به افرادي مي دهد كه سطح زبان مطلوب تري دارند.
۶- سن متقاضي نبايد بيش از ۵۰ سال باشد.

 

براي دريافت اطلاعات بيشتر به صفحه مهاجرت به آمريكا به روش نيروهاي غير متخصص EB3 مراجعه فرماييد.

 


برچسب: مهاجرت به آمريكا,ويزاي EB3 آمريكا,مهاجرت به آمريكا از طريق تخصص كار,اقامت آمريكا EB3،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۱۰:۲۴ توسط:ط.د موضوع:

مهاجرت به آمريكا از روش كار آفريني و سرمايه گذاري EB5

اين ويزا كه در سال 1990 توسط دولت آمريكا شكل گرفته است براي ويزاي مبتني بر اشتغال در نظر گرفته شده است. اين ويزا كه در الويت پنجم قرار دارد در بخش 203 (b) ( 5)   قانون مهاجرت و مليت ( INA ) نوشته شده است. اين ويزا به مهاجراني كه تمايل دارند به امريكا وارد شوند امكان مي دهد تا در يك شركت تجاري استخدام شوند و با ايجاد شغلهاي جديد و سرمايه گذاريهاي بنيادي موجب تحكيم اقتصاد آمريكا گردند.

زير بناي اين قانون مهاجرتي كه در سال 1990 در كنگره امريكا  به مدت محدودي براي جذب سرمايه هاي خارجي به تصويب رسيد كه باعث شد هر ساله بالغ بر 10000 سرمايه گذار خارجي تحت اين نوع سرمايه گذاري به همراه تمامي اعضاي خانواده ،  موفق به اخذ گرين كارت شده و در امريكا اقامت كنند.

طبق اين قانون سرمايه گذار بايد  مبلغ 1000000 دلار  و در منطق محروم با نرخ بيكاري بالا ، به ميزان 500000 دلار سرمايه گذاري نمايد .

سرمايه گذار بايد اين سرمايه را بصورت كاملا قانوني و شفاف بدست آورده  باشد، از قبيل سود حاصل از معاملات ملكي، ارث، حقوق و پاداش، حق الزحمه فروش و امثالهم. سرمايه گذار ميباست كاملا بر دارايي خود كنترل داشته و ريسك هاي احتمالي ناشي از سرمايه گذاري خود را پذيرا باشد .سرمايه گذار ميبايستي حداقل 10 نفر مقيم امريكا را بكار گيرد . 

ويژگي ها و مزاياي مهاجرت به آمريكا به روش سرمايه گذاري EB5

1) اين روش مهاجرت به امريكا (EB5) نيازي به داشتن مدرك زبان انگليسي ندارد.

2) اين روش مهاجرت به آمريكا (EB5) احتياجي به داشتن تحصيلات دانشگاهي ندارد.

3) در مهاجرت به امريكا به طريق سرمايه گذاري (EB5) داشتن سابقه مديريت لازم نيست.

4) در مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه گذاري (EB5)، بعد از گذشت 5 سال، اصل و سود سرمايه متقاضي برمي گردد.

 

برنامه مهاجرتي EB5 امريكا داراي سرعت زياد براي گرفتن اقامت دائم آمريكا و اخذ گرين كارت آمريكا است، به گونه اي كه اين روش مهاجرت به آمريكا فقط بين 12 الي 18 ماه زمان مي برد. 

متقاضيان امكان انتخاب گزينه ايجاد شركت جديد يا سرمايه گذاري در مراكز منطقه اي را دارند كه از پيش تائيد شده باشد. همراه با صادر شدن كارت سبز ، براي متقاضي و همسر وي و وابستگان وي كه زير 21 سال باشند؛ امكان گرفتن اقامت دائم فراهم مي باشد.

 

براي دريافت اطلاعات كاملتر به صفحه مهاجرت به آمريكا از روش EB5 مراجعه نماييد.

 

 


برچسب: مهاجرت به آمريكا,مهاجرت به آمريكا ازطريق كار آفريني و سرمايه گذاري,ويزاي EB5 آمريكا, اقامت آمريكا EB5،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۰۹:۳۹ توسط:ط.د موضوع:

سرمايه گذاري كبك 2016

سرمايه گذاري ايالت  كبك 2016 

برنامه مهاجرت از طريق سرمايه گذاري استان كبك،  يكي از پر طرفدارترين برنامه هاي مهاجرتي كانادااست.اين برنامه مهاجرتي كانادايي به مهاجران سرمايه گذاري واجد شرايط و اعضاي خانواده شان اين اجازه را مي دهد با سرمايه گذاري مبلغي بالغ بر 800.000 دلار كانادا از طريق انتقال وجه به واسطه يك موسسه مالي معتبر، اقامت دائم كانادايي خود را به دست آورند.

 

دور جديد ارسال تقاضاي سرمايه گذاري كبك آغاز شده است.زمان در نظر گرفته شده براي دريافت درخواست هاي مهاجرتي از اين طريق، از 30 مي 2016 تا 28 فوريه 2017 مي باشد و ظرفيت در نظر گرفته شده براي پديرش درخواست ها نيز 1900 نفر مي باشد.

 

موارد لازم براي مهاجرت به كبك از طريق سرمايه گذاري:

دارايي خالص حداقل 1.6 ميليون دلاري

وجود سابقه مديريتي

سرمايه گذاري در ايالت كبك

 

مزاياي مهاجرت به كبك از روش سرمايه گذاري:

دريافت اقامت بدون شرط

سرمايه گذاري مطمئن و راحت 

اعطاي اقامت به تمام اعضاي خانواده

با در نظر گرفتن اينكه ظرفيت برنامه سرمايه گذاري كبك محدود بوده در دور قبلي بازگشايي ظرفيت ها به سرعت پر شد، پيشنهاد مي شود تا سرمايه گذاران علاقه مند در اسرع وقت درخواست خود را به همراه مدارك مورد نياز آماده نمايند تا بتوانند در فرصتي كه براي اخذ اقامت از اين طريق باقي است، درخواست خود را به صورت كامل ارسال نمايند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر  صفحه  مهاجرت به كبك از طريق سرمايه گذاري  و صفحه سرمايه گذاري كبك 2016  را ملاحظه فرماييد

 

 


برچسب: مهاجرت به كانادا,مهاجرت به كبك 2016,مهاجرت به كبك از طريق سرمايه گذاري,اقامت كانادا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ تير ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۵۹:۳۶ توسط:ط.د موضوع:

استان هاي كانادا

استان هاي كانادا

كشور كانادا از 10 استان يا ايالت و 3 قلمرو (Territory ) تشكيل شده است.تفاوت اصلي استان هاي كانادا و قلمرو ها در اين است كه استان ها يا ايالت هاي كانادا تا حدود زيادي در وضع و اجراي قوانين مستقل از دولت مركزي هستند و خيلي از قوانين يك ايالت با ايالت ديگر كانادا متفاوت است. اما در مورد قلمرو ها اينگونه نيست در واقع قلمرو ها در كانادا بر خلاف استان ها به طور كامل از دولت فدرال كانادا دستور گرفته و قوانين فدرال را اجرا مي نمايند و در واقع يك ناحيه يا حوزه اي از دولت مركزي محسوب مي شوند.در اين بخش از وب سايت مهاجرت ايراني به معرفي استان هاي كانادا مي پردازيم.

قلمروهاي شمال غربي Northwest Territories ، يوكان Yukon و نوناووت Nunavut نام 3 قلمروي كانادا هستند.

 

براي مشاهده استان ها و اطلاعات مربوط به آنها به صفحه استان هاي كانادا مراجعه فرماييد

 

 


برچسب: استان هاي كانادا,ايالت هاي كانادا,شهرهاي مهم كانادا,قلمرو هاي كانادا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ تير ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۵۸:۲۵ توسط:ط.د موضوع:

بلو كارت يا كارت آبي آلمان

بلو كارت يا كارت آبي آلمان

يكي از راه هاي كسب اقامت دائم آلمان اخذ بلو كارت Blue Card  يا كارت آبي آلمان است.در ﭘﯽ ﮐﻤﺒﻮد ﻧﯿﺮوي ﮐﺎري و ﻧﯿﺎز اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ EU ﺑﻪ ﻧﯿﺮوي اﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﺎر در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﭼﺸﻢ‌اﻧﺪاز اﻗﺘﺼﺎدي ﮐﺸﻮرهاي ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ۲۷ ﮐﺸﻮر اروﭘﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، در ﺳﺎل ۲۰۰۷ ﻣﯿﻼدي اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﺑﺎ الهام از طﺮح ﮔﺮﯾﻦ ﮐﺎرت ﯾﺎ ﮐﺎرت ﺳﺒﺰ دوﻟﺖ آﻣﺮﯾﮑﺎ طرح و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌اي و ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎه از ﻧﻤﺎد ﭘﺮﭼﻢ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺑﻪ رﻧﮓ آﺑﯽ اﺳﺖ ﺗﺤﺖ ﻧﺎم Bluecard  ﯾﺎ همان (ﮐﺎرت‌آﺑﯽ) اراﺋﻪ ﻧﻤﻮد ﮐﻪ طﯽ آن ﻧﯿﺮوهاي ﮐﺎري و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻏﯿﺮاروﭘﺎﯾﯽ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ در ﻗﺎﻟﺐ اﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺸﻮرهاي ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ، ﺑﻐﯿﺮ از ﮐﺸﻮرهاي اﻧﮕﻠﺴﺘﺎن، اﯾﺮﻟﻨﺪ و داﻧﻤﺎرك ﮐﻪ از ﺷﺮﮐﺖ در اﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺧﻮدداري ﻧﻤﻮدﻧﺪ، مهاجرت‌ﮐﺎري داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.نخستين كشوري كه تا كنون بيشترين استقبال را از اين طرح نموده همان قدرت برتر اقتصادي اتحاديه اروپا يعني آلمان است.

بلو كارت اتحاديه اروپا در ابتدا براي 4 سال صادر مي شود, و يا براي يك دوره قرداد كار شما با كارفرما در اختيار شما قرار مي گيرد.در طول دو سال ابتدايي حضور در آلمان, هرگونه تغيير شغل در اروپا بايد با هماهنگي و تاييد سازمان مهاجرت كشور باشد.

 

 

طبق قوانين در آلمان اداره اتباع خارجي هر ايالت فقط در صورتي ميتواند براي متقاضي كارت آبي صادر كند، كه آن متقاضي قبلا خود را در حوزه آن اداره اتباع خارجي، ثبت نام كرده باشد.يا به عبارت ديگر، متقاضياني كه خارج از آلمان هستند، نميتوانند به صورت مستقيم و از خارج مرزهاي آلمان درخواست كارت آبي براي اقامت در آلمان كنند، بلكه ابتدا بايد درخواست ويزاي كاري كنند (جهت دريافت اطلاعات در اين مورد به صفحه ويزاي كار آلمان مراجعه فرماييد) و پس از دريافت ويزاي كاري وارد آلمان شوند

براي كسب اطلاعات كاملتر از صفحه مخصوص بلو كارت يا كارت آبي آلمان ديدن فرماييد.

 

 

 


برچسب: بلوكارت آلمان,كارت آبي آلمان, blue card , ويزاي كار آلمان,اقامت آلمان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ تير ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۵۷:۴۷ توسط:ط.د موضوع:

ويزاي شينگن

ويزاي شينگن

۲۶ كشور عضو معاهده شينگن مي باشند: آلمان، فرانسه، ايتاليا، اسپانيا، پرتغال، هلند، بلژيك، لوكزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارك، ليتواني، لتوني، لهستان، مجارستان، اتريش، استوني، اسلواكي، اسلواني، چك، ايسلند، مالت، يونان، ليختن اشتاين و سوئيس.

ساكنين و اتباع كشورهاي قاره آمريكا (غير از چند كشور معدود مثل كلمبيا، پرو، بوليوي و…) و ساكنين و اتباع قاره استراليا و كشورهاي ژاپن،كره جنوبي و مالزي نيازي به گرفتن ويزاي شينگن ندارند و مي‌توانند به مدت حداكثر ۹۰ روز به اين كشورها وارد و يا خارج شوند.

چهار نوع ويزاي شينگن وجود دارد كه اكثرا ويزاي مورد درخواست ايراني‌ها، ويزاي توريستي و نوع C آن مي باشد. ويزاي نوع A ويزاي ترانزيت است؛ يعني مسافر نمي‌تواند از فرودگاه خارج گردد، فقط مي‌تواند در يكي از فرودگاه‌هاي شينگن پرواز خود را عوض نموده و به كشوري در خارج از شينگن برود. ويزاي نوع B ويزاي عبور مي باشد؛ يعني مسافر مي‌تواند از فرودگاه خارج شده و از شينگن به عنوان منطقه عبوري استفاده كند تا از طريق زميني خود را به كشوري در خارج از محدوده شينگن برساند. ويزاي نوع D ويزاي بلندمدت مي باشد كه معمولا بازرگانان از آن استفاده مي ‌كنند تا بتوانند چندين بار به شينگن وارد و با از آن خارج شوند.

با راه ‌اندازي سيستم «وي آي اس» كه سامانه اطلاعات ويزاي كشورهاي عضو شينگن است، اطلاعات جامع ويزاها در اين سيستم ثبت مي ‌شود و در مرزهاي ورودي شينگن در اختيار مقامات مرزي قرار مي‌گيرد كه سبب گرديد قوانين اخذ ويزا و ورود به شينگن يكپارچه ‌تر گرديد.

 

تعيين وقت سفارت و مصاحبه

به ياد داشته باشيد كه قبل از آماده كردن مدارك ، براي تعيين وقت سفارت اقدام نماييد. درخواست تعيين وقت با توجه به سفارت كشور مورد نظر، به صورت حضوري، تلفني يا اينترنتي به مسافر داده مي‌شود. بهتر است از ۲ ماه قبل سفر ، براي تعيين وقت سفارت اقدام نماييد. 

 

براي دريافت اطلاعات كاملتر به صفحه ويزاي شينگن مراجعه فرماييد.


برچسب: ويزاي شينگن,مدارك لازم براي ويزاي شينگن,وقت سفارت ويزاي شينگن,ويزاي آلمان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ تير ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۵۶:۴۹ توسط:ط.د موضوع:

مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري

چرا سرمايه گذاري در استراليا ؟ 
بر اساس اطلاعات منتشره توسط مراكز آماري معتبر اقتصاد قوي و متنوع استراليا يكي از 5 اقتصاد رو به رشد و منعطف دنيا مي باشد. اقتصاد استراليا با داشتن ارتباط تنگاتنگ با اروپا، استراليا و امريكا تضمين شده است. همچنين استراليا جزو سومين اقتصاد بزرگ دنيا در زمينه صادرات انرژي مي باشد
وجود بيش از 18 هزار شركت خارجي در استراليا اثبات كننده اين ادعا مي باشد. از لحاظ قوانين و مقررات استراليا بهترين كشور با بالاترين رتبه قرار گرفته است
براساس آمار منتشر شده توسط بانك جهاني 2013، استراليا دومين كشور از لحاظ آساني در راه اندازي يك تجارت اعلام شده است. استراليا ششمين كشور بزرگ دنياست كه شامل قاره اقيانوسيه، جزيره تاسماني و تعدادي جزيره كوچك ديگر مي باشد

جهت اخذ ويزاهاي ذيل متقاضيان بايستي شرايط خاصي را كه در زير تشريح شده داشته باشند:

ويزاي موقت سرمايه گذاري و نوآوري در كسب و كار (زيرگروه 188)
ويزاي دائم سرمايه گذاري و نوآوري در كسب و كار (زيرگروه 888)
ويزاي صاحبان كسب و كار (زيرگروه 890)
ويزاي سرمايه گذاري (زيرگروه 891)
ويزاي صاحبان كسب و كار از طريق اخذ اسپانسر ايالتي/منطقه اي (زيرگروه 892)
ويزاي سرمايه گذاري از طريق اخذ اسپانسر ايالتي/منطقه اي (زيرگروه 893)

ويزاي سرمايه گذاري (زيرگروه 891) 
اين ويزا يك ويزاي اقامت دائم محسوب مي گردد. با داشتن اين ويزا شما قادر هستيد كه تا 5 سال به و از استراليا سفر نماييد . در صورتي كه شما و شريك زندگيتان با هم ، بمدت 4 سال در استراليا سرمايه گذاري كرده باشيد ، مي توانيد توسط اين ويزا در آنجا زندگي نماييد.  خانواده شما نيز در صورتي كه شما موفق به اخذ اين ويزا شده باشيد مي توانند از طريق اين ويزا اقدام نمايند. اين ويزا به عنوان مرحله دوم ويزاي موقت سرمايه گذاري (زيرگروه 162) محسوب مي گردد.

 


ديگر اطلاعات شرايط سرمايه گذاري استراليا:

·        علاقمندان جهت سرمايه گذاري در كشور استراليا مي بايست مبلغ ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ دلار استراليا را دارا باشند.

·        اين مبلغ كه بعنوان دارايي ذكر شد به مدت ۴ سال سپرده گذاري مي شود و قابل برداشت. نيست اما بعد از مدت ۴ سال اين مبلغ به عنوان شروع كردن يك بيزينس پس داده مي شود تا علاقه مندان كار خود را جهت فعاليت شروع نمايند

·        براي مهاجرت به استراليا جدولي جهت امتياز بندي معين شده است كه مي بايست ۶۵ امتياز را داشته باشند.

·        داشتن تجربه كاري در يك بيزينس بسيار اهميت دارد زيرا فعاليت در اين زمينه به معناي مديريت كردن است.

·        متقاضي، در ۲ سال قبل از درخواست ويزاي استراليا 2.5 ميليون دلار استراليا داشته باشد
 

براي اطلاعات كاملتر به صفحه مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري مراجعه نماييد.


 

 


برچسب: مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري,سرمايه گذاري در استراليا,اقامت استراليا,ويزاي 188 888 890 891 892 893 استراليا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ تير ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۵۵:۵۰ توسط:ط.د موضوع:

مهاجرت به استراليا از طريق كار

مهاجرت به استراليا از طريق كار و تخصص

از جمله راه هاي مهاجرت به استراليا، مهاجرت از طريق كار و تخصص مي باشد. متقاضيان مهاجرت از اين روش، ميتوانند از طريق ويزاي ۱۸۹ استراليا،  ويزاي ۱۹۰ استراليا يا ويزاي ۴۸۹ استراليا اقدام نمايند. اين سه روش براي متقاضياني است كه به دنبال اخذ اقامت دائم استراليا براي خود و خانواده خود از طريق مهارت و تخصص هستند.
ويزاي ۱۸۹ استراليا و ويزاي ۱۹۰ استراليا به افرادي تعلق مي گيرد كه قصد از طريق نيروي كار و تخصص و به همراه خانواده به استراليا مهاجرت كرده و با اخذ اقامت دائم استراليا، در اين كشور زندگي، كار و تحصيل كنند. با دريافت ويزاي اقامت دائم استراليا، شخص از مزاياي مديكر استراليا (طرح درمان ملي) بهره مند مي گردند.همچنين مي توانند با كسب شرايط لازم، درخواست شهروندي استراليا بدهند.

ويزاي ۴۸۹، براي متقاضياني است كه نتوانستند از طريق دو ويزاي فوق امتياز لازم را به دست آورند.
در ويزاي ۴۸۹، دولت استراليا يك ويزاي موقت ۴ ساله به متقاضي اعطا مي نمايد كه براي تبديل آن به اقامت دائم، فرد بايد طبق تعهدش، مدت ۲ سال در يك استان كم جمعيت تعيين شده زندگي كند و يكسال از اين زمان را به صورت تمام وقت در آنجا كار كند
در ويزاي ۱۸۹ و ويزاي ۱۹۰ فرد متقاضي، اقامت دائم استراليا يا همان اقامت دائم كاري ( مهاجرت به استراليا از طريق تخصص) را كسب مي نمايد اما ويزاي ۴۸۹، يك ويزاي موقت است كه در صورت رعايت شرايط، تبديل به اقامت دائم مي گردد
در هر سه دسته بندي امتياز لازم براي واجد شرايط بودن ۶۰ امتياز مي باشد

براي اطلاع از انواع ديگر ويزا ها در استراليا به صفحه انواع ويزاي استراليا مراجعه فرماييد.

جهت دريافت اطلاعات كاملتر به صفحه مهاجرت به استراليا از طريق كار و تخصص مراجعه فرماييد.

 

 


برچسب: مهاجرت به استراليا از طريق كار,كار در استراليا,اقامت استراليا,ويزاي 189 190 489 استراليا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ تير ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۵۴:۳۶ توسط:ط.د موضوع:

http://www.iremigration.com/